Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás szeizmikus mérési munkálatokról

Az OGD Mogyoród Koncessziós Kft. - mint bányavállalkozó - megbízásából a „Mogyoród” kutatási területen lévő bányatelkeken az Acoustic Geofizikai Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Forgách utca 11-13, cégjegyzékszám: 01-09-886173) ”Bag 3D” szeizmikus mérést végez. A kutatást a Pest Megyei Kormányhivatal Bányafelügyeleti Főosztálya a 3827-12/2019 számú MÜT engedéllyel hagyta jóvá.

A tervezett teljes mérési terület kiterjedése: 402.84 km2, az alábbi 25 település kül- és belterületét érinti: Aszód, Bag, Boldog, Domony, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Jászfényszaru, Kálló, Kartal, Kerepes, Szada, Szentlőrinckáta, Tóalmás, Tura, Vácegres, Váckisújfalu, Vácszentlászló, Valkó, Veresegyház, Zsámbok

A kiviteli munkák 2020. január 20-án kezdődnek meg geodéziai kitűzéssel, a geofizikai mérések tervezett kezdési ideje: 2020. március 1. , tervezett befejezése pedig 2020. április 10. A bányavállalkozó a kivitelezésért felelős Acoustic Geofizikai Kft.-t bízta meg a hatósági és kezelői egyeztetésekkel, továbbá a közmű nyilatkozatok és a közműadatok beszerzésével. Szintén az AGS Kft. végzi az érintett tulajdonosok kiértesítést, valamint a kártalanítási munkálatokat.

 

A csatolmányban olvasható az AGS Kft. lakossági tájékoztatója.

Csatolmány(ok):