Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésről

A Központi Statisztikai Hivatal  2021. április- június hónapokban önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételezést hajt végre Turán, a korábbi évek gyakorlata szerint.

A felvételek OSAP szerinti nyilvántartási száma és megnevezése: "2003 Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról- 2021. április-június hónapokban"

 

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. ( Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel az adatszolgáltatóknak felajánlják a telefonon keresztüli válaszadást, továbbá a KSH kéri, hogy  egyes adatgyűjtések esetében a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik.

Az adatgyűjtésről bővebb felvilágosítás kérhető az alábbiak szerint: munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os ( 3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.