Hírek

Elérhetőségek

Május 21-től mindkét háziorvos a felújított Arany János utcai rendelőben rendel

2020. május 21-től dr. Albert Andrea és dr. Iván Csilla háziorvosok újra az Arany János utcai orvosi rendelőben fogadják a betegeket.

Tura Város Önkormányzata 2019. július 9-én - közbeszerzési eljárás eredményeként - kötött vállalkozói szerződést a Turai L&L Kft.-vel az Arany János utcai orvosi rendelő felújítására.

A beruházás teljes bekerülési költsége bruttó 42 989 856 Ft , ebből 30.000.000 Ft pályázati forrás volt. Ezen felül Tura Város Önkormányzata  2.000.000.- Ft értékben vásárolt bútorokat, berendezési tárgyakat.

A megvalósult beruházás eredményeként egy energetikailag korszerű épület jött létre . Megvalósult az épületben az akadálymentes vizesblokk és a bejutáshoz szükséges rámpa.

Új burkolatok, vizesblokkok készültek, a rendelő teljes berendezése és  bútorzata is megújult. A rossz állapotú, beázó tetőszerkezet helyett új fedélszék és fedés készült. Az épületen villámvédelmi rendszer került kiépítésre. Elkészült a padló, a födém, a külső falak hőszigetelése, továbbá új , háromrétegű üvegezésű homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre.