Hírek

Elérhetőségek

Lakossági bejárás a felújított Botaniq Turai Kastélyban

A turai lakosság láthatja először teljes pompájában a teljes körűen felújított Botaniq Turai Kastélyt!

A BOTANIQ Turai Kastély exkluzív, idegenvezetéssel egybekötött bejárásra invitálja a turai lakosokat 2020. július 19-én vasárnap 10-16 óra között, egyórás turnusokban. A vezetett bejárás érinti a kastélyparkot, a belső közösségi tereket, illetve a hotelszobákat is.

FONTOS: a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, és érvényes turai lakcímkártyával rendelkező lakosok számára biztosított! A helyek száma limitált, egy turnusra maximum 15 fő jelentkezhet.

Előzetes regisztrációra a következő elérhetőségen van lehetőség 2020. július 17. péntek 17.30-ig bezárólag, illetve a szabad férőhelyek erejéig:

Telefonszám: 06 28 799 134 (2020. július 15. és július 17. között, 9.00-17.30-ig hívható)

FONTOS INFORMÁCIÓ, hogy a regisztráció, illetve a vezetett túrán való részvétel turai lakcímkártya meglétéhez, illetve annak bemutatásához kötött. Kikötés továbbá, hogy a kastély épületében tilos fotózni – emlékképek készítésére a kastély előkertjében van lehetőség a körbevezetés végén.

Jó hír azok számára, akik esetleg lemaradnának a mostani bejárásról, hogy a BOTANIQ Turai Kastély a jövőben is fog hasonló nyílt napokat, ingyenes vezetett bejárásokat tartani a turai lakosság számára. Így később is lesz lehetőség a csodásan felújított kastély térítésmentes megtekintésére.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!