Hírek

Elérhetőségek

Háziorvosok felhívása

Tisztelt Betegeink!

Az egészségügyi veszélyhelyzet fennállása alatt csak sürgős, akut eseteket látunk el!

Gyógyszerfelírás e-recept formájában telefonon keresztül kérhető a rendelési időben, azt a beteg TAJ számának bemondásával és személyazonosság igazolásával hozzátartozó is kiválthatja. Nem szükséges hozzá a papír alapú recept ( kivéve segédeszköz és kábítószer)!

A lejárt okmányok, közgyógy igazolás, rokkantsági határozat, szakorvosi javaslat érvényessége a veszélyhelyzet utánig nem jár le, ezeket meghosszabbítani most nem tudjuk!

A hosszabb tartamú táppénzt sem kell két hetente igazolni. A táppénzes igazolást is csak a táppénz lezárásakor tudjuk kiadni!

Amennyiben önnek magas láza, légzési nehezítettsége van száraz köhögéssel, vagy az elmúlt időszakban külföldön járt, kérem, hogy a betegtársai és az egészségügyi személyzet védelme érdekében a rendelőbe NE JÖJJÖN BE! Menjen haza és további tanácsért telefonon hívja a rendelőt (06-1/295-2250), az ügyeletet (06-1/290-4182), vagy a Nemzeti Népegészségügyi Központ zöld számát (06-80/277-455, 06-80/277-456)!

Amennyiben külföldről érkezett haza, és a kormányhivatal otthoni járványügyi karantént rendelt el az ön vagy a családtagja esetében, kérjük hívja a rendelőt a táppénzbe vétel miatt!

Az iskolabezárás miatt a szülő nem jogosult táppénzre! Kérjük, hogy a munkáltatóját keresse az otthoni munkavégzés vagy szabadság miatti megegyezés céljából!

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az önök és az egészségügyi személyzet biztonsága érdekében az orvosi rendelőben egyszerre csak egy beteg tartózkodhat. A többieket kérjük, hogy az ajtó előtt egymástól legalább egy méter távolságban várakozzon!

Amennyiben egészségi állapota miatt nem tud kint várakozni, kérjük azt az asszisztensnőnek jelezze!

Amennyiben ön táppénzen van, igazolást annak lezárásakor tudunk csak adni. Kérjük ezt jelezze az asszisztensnőnél!

A fogorvosi rendelőkben is csak sürgősségi betegellátás folyik!

                                                                                                                                                                                             

dr.Albert Andrea,dr.Iván Csilla, dr.Cséke Ibolya