Hírek

Elérhetőségek

Gyermekorvosi rendelés és védőnői szolgálat újra a Park úton

Tájékoztatjuk Tura város lakosságát, hogy  dr. Lévai Mária gyermekorvos és a védőnői szolgálat a megújult  Park úti rendelőben fogadja a gyermekeket és szüleiket.

Az épület felújítása a bontási munkálatokkal kezdődött, a nyílászárók, burkolatok, épületgépészeti vezetékek elbontásra kerültek, majd megkezdődött az épületvillamossági és épületgépészeti szerelés - teljesen új erősáramú és gyengeáramú hálózat kiépítése, új vízvezeték, szennyvízelvezetési hálózat és fűtési rendszer került kiépítésre-, új aljzatbetonozás és alaprajzi átalakítás történt.

Az épület tetőszerkezete felújításra került, tetőfóliázás és új lécezés készült új fedéssel.

A homlokzati nyílászárók új, 3 rétegű üvegezéssel készültek el, és új belső nyílászárók készültek. Homlokzati hőszigetelő rendszer 15 cm vastagságban és padlásfödém hőszigetelése készült 25 cm vastagságban. Új  belső burkolatok, és teljes fűtési rendszer lett kiépítve új kondenzációs gázkazánnal. Az épület új vízbekötéssel, új szennyvízakna telepítésével, valamint új, szabványos villamos mérőhellyel lett ellátva. 

Az épület hőszigetelése, nyílászáró cseréje és épületgépészeti felújítása révén jelentősen csökken az épület energiafelhasználása, és CO2 kibocsátása. Az ott dolgozók számára komfortos munkakörnyezet készült. Az új közműbekötésekkel megfelelően működik az épület ivóvízellátása és szennyvízelvezetése. Az épület érintésvédelmi felülvizsgálata megtörtént, az épületvillamossági rendszer szabványosan került kialakításra. A fűtési és melegvíz-ellátási rendszer a rendelő épületén belül szabályozható, korszerű, biztonságos.

A megvalósult beruházás eredményeként egy új, korszerű orvosi rendelő és védőnői szolgálat került kialakításra.

A beruházás összértéke: bruttó 39.984.682.-Ft.

Ilyen volt:

Ilyen volt...

 

Ilyen volt...

Ilyen lett:

Ilyen lett

 

Ilyen lettIlyen lettIlyen lettIlyen lett