Hírek

Elérhetőségek

Turai Hírlap választási melléklete

Tisztelt polgármester- és képviselő-jelöltek!

Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete idén is térítésmentesen biztosítja a bemutatkozási lehetőséget a Turai Hírlap 2019. szeptemberi számának választási mellékletében [113/2019 (VIII.28). határozat].

Amennyiben a jogerősen nyilvántartásba vett jelöltek élni kívánnak az önkormányzat nyújtotta ingyenes lehetőséggel, kérjük

legkésőbb 2019. szeptember 13-ig juttassák el

bemutatkozó anyagukat e-mailben

A bemutatkozó elkészítésénél a következő technikai szempontokat vegyék figyelembe:

A szöveget kérjük microsoft word (doc, docx), vagy open office (odt) programokban elkészíteni. Támogatott formátum ezeken kívül: rtf, txt.

  • Polgármester-jelöltek esetében a rendelkezésre álló felülethez ideális szövegmennyiség - a margók módosítása nélkül - 12 pontos Times New Roman, vagy Calibri betűtípussal írva maximum 1 oldal.
  • Képviselő-jelöltek esetében a rendelkezésre álló felülethez ideális szövegmennyiség - a margók módosítása nélkül - 12 pontos Times New Roman, vagy Calibri betűtípussal írva 1/2, maximum 2/3 oldal.

Ettől nagyobb terjedelmű bemutatkozás esetében a Turai Hírlap kiadója és a szerkesztőség nem tudja garantálni az olvashatóságot.

A fényképeket külön file-ként kérjük megküldeni (jpg, tif, psd, pdf). A szöveges dokumentumba ágyazott fényképek jó minőségű nyomdai megjelenésére nem vállalunk garanciát.

A Turai Hírlap szeptemberi száma várhatóan szeptember 23-tól kerül a postaládákba.

Fokozottan felhívjuk a jelöltek figyelmét arra, hogy a kiadó és a szerkesztőség a küldött bemutatkozó anyagokat nem korrektúrázza! A már beérkezett anyagokban bármilyen változtatást kizárólag írásbeli megkeresésre áll módunkban eszközölni.

 

Tura, 2019. szeptember 3.

Tisztelettel:

Seres Tünde sk., a felelős kiadó képviselője

Tóth Anita sk., felelős szerkesztő